Brug automatisk lagring og automatisk udfyldning

Gem automatisk data

Når du besøger websteder og indtaster brugernavne, adgangskoder, bankkortsoplysninger eller adresser i online formularer, beder Kaspersky Password Manager dig om at føje dem til boksen.

Log på websteder

Når du besøger et websted, søger Kaspersky Password Manager efter konti, som du har gemt til det specifikke websted. Alt efter søgeresultaterne og de aktuelle indstillinger, kan Kaspersky Password Manager enten logge dig på direkte eller bede dig om at vælge mellem flere konti eller oprette en ny:

Bemærk: Boksen skal være låst op, for at browserudvidelsen kan fungere.

Hvis du har aktiveret automatisk login og har valgt en standardkonto til webstedet, logger Kaspersky Password Manager automatisk på med den konto.

Bemærk: Kaspersky Password Manager kan ikke logge dig på automatisk, hvis der bruges CAPTCHA på webstedet.

Åbn et websted via programmets hovedvindue, og log automatisk på

Log på et websted med Safari-udvidelsen

Log på et websted med udvidelsen til Firefox eller Chrome

Udfylder automatisk adresser og oplysninger om bankkort

Når du shopper online, søger Kaspersky Password Manager efter bankkort og adresser i boksen for at udfylde felterne for forsendelse og betaling. Hvis boksen indeholder relevante poster, beder Kaspersky Password Manager dig om at vælge den adresse eller det bankkort, du vil bruge til onlineformularen.

Du kan deaktivere automatisk lagring og udfyldning, hvis du ikke vil have, at Kaspersky Password Manager udfylder onlineformularer for dig.

Se også

Installér browserudvidelser

Føj poster til boksen

Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogram